Uggs in Nederland

Uggs in Nederland

Uggs in Nederland

Ze zijn razend populair: Uggs in Nederland. Waar kun je (online en offline) de bekende laarzen het beste kopen? Wij wijzen je de weg naar de beste Uggs-stores en schoenenwinkels te vinden bij jou in de buurt.
Uggs Australia zelf meldt op haar website waar de officiële verkooppunten in Nederland te vinden zijn. Maar hun winkel-zoeker verdient op twee punten extra aandacht.

Vind snel het verkooppunt van Uggs in Nederland

Bij de winkel-zoeker adviseren we je de postcode-optie (postal) te negeren. Toen we op onze postcode zochten, kregen we winkels verspreid over heel Nederland te zien. Maar niet 1 shop binnen een straal van 50 km. Hopeloos. Toen we zochten op plaatsnaam bleek bovendien dat alleen in onze woonplaats al 5 officiële Uggs verkooppunten aanwezig te zijn. Ons advies: zoek met plaatsnaam.
Welke Uggs zijn aanwezig
Een tweede advies is ook praktisch van aard. UGG Australia publiceert op haar site een lijst met al haar afnemers. Er staat niet bij vermeld welk aanbod de betreffende schoenenwinkel voert. Het komt dus met regelmaat voor dat een winkel in de lijst wordt getoond die alleen een kinderassortiment voert. Of speciaal gericht is op mannen. Nutteloze info als je wilt shoppen voor dameslaarzen.  Ons advies: bezoek altijd de website van de schoenenwinkel zelf…

Het alternatief: uggs online bestellen

Kun je in jouw buurt geen geschikte Uggs-verkopen vinden? Dan kun je natuurlijk ook je favoriete laarzen en schoenen online bestellen. Assem.nl hebben wij zelf als beste getest. Doe je voordeel met die informatie!

Lees ook: