Top 10 begrafenismuziek

Bij alle Dela crematoria zijn er muziekboeken beschikbaar met de mooiste begrafenisliedjes die troost bieden bij het verlies van een geliefde, omdat muziek de ziel verzacht en heelt. De keuzenummers zijn alfabetisch genummerd en u kunt eenvoudig bladeren door alle muziekstukken door gewoon op volgende te klikken. Als u een speciaal muziekstuk wilt beluisteren hoeft u er alleen maar op te klikken.

begrafenismuziek

Uitvaartmuziek

Uitvaartmuziek hoort bij afscheid nemen; een lied waarvan de overledene hield, een mooi lied bij een fotopresentatie of als achtergrondmuziek als iemand spreekt. Als u bladert door een muziekboek komt u allerlei artiesten tegen en muziekstukken. Wilt u een muziekstuk beluisteren dan klikt u op de titel en een kort fragment wordt afgespeeld. Wilt u meer liederen horen van deze artiest dan klikt u op de naam van de artiest. 

Op de website van Dela is ook een zoekfunctie ingebouwd, vul de titel of naam van de artiest in en klik op zoeken. Ook eigen muziek behoort tot de mogelijkheden. Dat kunt u doen door op de link ‘muziekkeuze doorgeven’ te klikken. Vul uw persoonlijke gegevens en contactgegevens in en laat weten om welke uitvaartplechtigheid het gaat. Dan kunt u uw eigen muziek uploaden of een keuze uit het muziekboek doorgeven. Indien uw voorkeur uitgaat naar live muziek dan is dit ook mogelijk. 

Wanneer u er niet zeker van bent of een uitvaart in een Dela crematorium plaatsvindt neem dan even contact op met de uitvaartverzorger. Indien u vragen heeft over het muziekboek kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Zodra uw aanvraag binnen is zal een van de medewerkers contact met u opnemen als er nog vragen bestaan. Ook u kunt Dela altijd benaderen omtrent alle vragen over de uitvaart of de uitvaartmuziek.

Signet uitvaartzorg

Naast Dela zijn er ook diverse mogelijkheden voor uitvaartmuziek bij Signet Uitvaartzorg in Apeldoorn.  Bij Signet uitvaartzorg is er keuze uit verschillende soort muziek maar eigen muziek kan ook gebruikt worden bij het regelen van een uitvaart.