Wonen op de Veluwe

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuw begin of een nieuw leven? Ga wonen op de Veluwe. Dit prachtige deel van Nederland is het perfecte gebied om te wonen. Met een prima mix tussen steden en dorpen, veel natuur en dicht bij de Randstad is het voor iedereen een ideale plek. Een huis kopen of een huis huren op de Veluwe is een zekerheid voor een nieuwe uitdaging.

Steden en dorpen 

De Veluwe wordt meestal gekenmerkt door zijn authentieke en pittoreske dorpjes. Maar het gebied strekt zich zo ver dat ook vele steden onder de Veluwe vallen. Apeldoorn, Harderwijk, Doetinchem, Arnhem en Barneveld zijn zo enkele steden die de Veluwe rijk is. Daarnaast zijn er ook veel Gelderse dorpjes zoals Putten, Ermelo, Garderen of Beekbergen. Dus wanneer je op zoek bent naar een nieuwe plek in een stad of juist naar het dorpse leven: de Veluwe heeft genoeg te bieden. Ook ben je hier op het goede adres voor een avontuurlijke tocht. Vind hier verschillende survival tips.  

Natuur en rust

Een echt kenmerk van de Veluwe is de hoeveelheid natuur en rust. De Veluwe kent veel uitgestrekte bossen en natuurgebieden en het Veluwemeer is ook een bekende hotspot van dit gebied. Iedereen die op zoek is naar een rustig bestaan kan dit zeker vinden op de Veluwe. Een natuurgebied is altijd in de buurt. Ook zijn er veel mogelijkheden om aan of zelfs in het bos te wonen. Door de stilte en de rust is één ding zeker, je zult hier niet snel last van je gezond-heid krijgen door de geluidsoverlast of milieuvervuiling. 

Ander stukje Nederland 


Gelderland kenmerkt zich door een zeer rustige, relativerende en ietwat droge mentaliteit. Dit zal je zeker opvallen als je vanuit een ander deel van Nederland naar de Veluwe verhuist. Het is een ander stukje Nederland. Een stukje Nederland waar naastenliefde hoog in het vaandel staat en ook veel waarde gehecht wordt aan goede buurtrelaties. Kijk hier voor een makelaar in Gelderland.

Randstad

Nog een voordeel aan de Veluwe, de Randstad ligt letterlijk om de hoek. Werk je in de Randstad, maar woon je liever niet in dit drukke deel van Nederland? Dan is de rustige Veluwe de ideale optie. Per auto ben je snel in de Randstad en ook het openbaar vervoer naar de Randstad is erg goed geregeld. Zelfs in de wat kleinere dorpen zijn er vaak treinstations aanwezig en ook zijn er busverbindingen naar de Randstad.

Wil je verhuizen? Verkoop jouw huis met behulp van een makelaar en ga op de Veluwe wonen! Meer informatie vind je op makelaar.startmee.nl